Keresés

Részletes keresés

Kávéházi zacc Creative Commons License 2005.07.19 0 0 214
Hát ez borzasztó!
athos Creative Commons License 1999.02.26 0 0 213
Hzolee,

Nyugi, nem értettelek félre, nem azért írtam.
Ez a "becületes hajléktalantól a milliárdos tolvajig" igen szemléletes kép lett :-)

Megtaláltam én is lejjebb a linkeket, de persze egyikhez sem jutottam el. Valaki lejjebb viszont 4-5-10(?) site-ot emlegetett, gondolom, mindegyikről azért nem vették le.
Egyébként én bizony vállalom, hogy kíváncsi vagyok, úgyhogy szívesen megnézném, miről is folyt itt eddig a vita. Ha valaki lementette és elküldené nekem mailben, az is megtenné.

Üdv
hzolee Creative Commons License 1999.02.26 0 0 212
Athos, távol álljon tőlem az általánosítás, azért mondtam, mert az szerintem egy reális metszet. az "utca embere", márpedig utcán mindenki jár időnként, becületes hajléktalantól a milliárdos tolvajig. De azthiszem, Te is így értetted, amit mondtam.
a cím itt van ezen az oldalon, valahol lejjebb. De már törölték az anyagot az egyik hölgy kérésére.
athos Creative Commons License 1999.02.26 0 0 211
Kedves Hzolee,

Attól félek, hogy sajnos igazad lehet a százalékokat tekintve. Szerencsésnek érzem magam, mert tényleg nem a mintavétel nagyobb hányadát kitévők között élem az életem, ráadásul kocsival járok, de néha megdöbbenek, amikor lemegyek egy aluljáróba. Azt azért gyorsan hozzá kell tennem, hogy az egyik legnagyobb hibának az általánosítást tartom, tehát azért, mert valaki a metróval közlekedik, még nem feltétlenül eccerű, mint ahogyan a t. asztal közönsége sem mindig emelkedik az aluljáró színvonala fölé.
Na, ez már nagyon offtopik, legalábbis itt, úgyhogy inkább segítsen valaki előkeríteni azt az ominózus site-ot.

Bye.
hzolee Creative Commons License 1999.02.26 0 0 210
Kedves Athos,
még annyit: ha Nálad ez nem 1%, akkor rossz a mintavételezésed! Gondolom, intelliges munkatársak, Tasztaltársak, barátok, stb. Vegyél reális mintát. Állj meg pl a Határ úti metrókijáratnál, és nézd az arcokat. Vagy nézz szét a VIII, IX, X, stb kerületben. De a sűrűjében. Na erre gondolok. Ők falják a híreket arról, hogy mi jelent meg a tegnapi Internetben.
z.
hzolee Creative Commons License 1999.02.26 0 0 209
Kedves Athos,

hidd el, ez a velemeny is benne van a felmereseikben. A felmeres az statisztika. Vegyunk egy 1000-es mintat, ezer magyarbarmot ((C)by Mogorva. rulez.). A mintanak kb 10-20 tagja gondolkozik igy, mint ahogy ez itt olvashato. <1%. ha Te meg akarsz élni abból, hogy van egy tévéadód, akkor az 1%-hoz, vagy a 99%-hoz (megveszem ezt a lányt törzsközönsége) fogsz szólni? ez az en nagy IMHÓm. és ebben "are you sure vagyok". :)))

Várj te is, amíg nem lesz egy "Tilos TV FM98".
athos Creative Commons License 1999.02.26 0 0 208
Uraim,

Ilyen keresés ügyekben (is) egy kicsit még lámer vagyok. Milyen módszerrel lehet például annyi infó alapján, ami lentebb leíródott, eljutni legalább egy olyan sitehoz, ahol ezt meg is lehet nézni. Nem akarom falazni a köntört, szívesen megnézném az ominózus felvételt (pfujjjjjj!), de a keresés szisztémája is legalább ennyire érdekel. Ez itt már tényleg offtopik, úgyhogy ha valaki venné a fáradságot és adna egy-két módszertani ötletet, kérem, írjon a mail címemre.

Előre is köszönöm.

Attila felé meg az észrevételem, hogy ha nem is mindig a témához szóltak hozzá az emberek, de azért egy bizonyos réteg véleménye szépen kifakadt. Tegyétek hozzá ezt is a közvéleménykutató cégek talán néha kissé hamis kimutatásaihoz, hátha tudjátok egy kicsit pontosítani a közönségetek véleményéről alkotott képeteket. Ez bizony mindenkinek csak hasznára válhat.
Egyébként pedig minden tiszteletem a higgadt kitartásodnak.

Üdv
kukacos Creative Commons License 1999.02.26 0 0 207
csak szeretne így kinézni. Ő egy másik magyar lány. 4 órára megrendelheted./350 dezső/
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.02.26 0 0 206
Kukacos,
Alulinformalt vagyok masfel hete nem lattam TV2-t. A kepen Lathato Stahl Judit ? :DDD
Előzmény: kukacos (204)
Apóca Creative Commons License 1999.02.26 0 0 205
Mi lenne, ha itt sem írnánk a tv2-ről soha egy sort se? mert ez is reklám nekik.

Attila! Te NE nézd meg!
kukacos Creative Commons License 1999.02.26 0 0 204
>Kerestemtaláltam!
Mogorva Creative Commons License 1999.02.26 0 0 203
Asszem nyugodt szívvel kijelenthetem:
MÁTÓL A TV2-T BOJKOTTÁLOM!
Nézze a Vágó István, meg a Lagzi Lajcsi..., meg az a hülye aki ERRE A SZAROKRA kiváncsi.

Eltartott egy darabig míg el bírtam hitetni az asszonnyal, mint műszaki antitalentzummal, hogy isten bizony, az interneten technikailag lehetetlen a mai állapot szerint, olyan minőségű és felbontású videókat nézegetni, amit
a TV2 IDIÓTA, SZENZÁCIÓHAJHÁSZ KÖCSÖGJEI, LIHEGVE BEMUTATTAK
, részben kitakarva. Mint pedofil
képeket...
Videofilm mint kép... miért kell hülyének nézni a magyarbarmot, jobban mint amilyen? Mer már az sem semmi...

Valaki indítson már valami pert ezek ellen a b*rm*k ellen, mert maholnap úgy kell kisomfordálom a lépcsőházból, mint
egy elmebetegnek, akire a szomszédok újjal mutogatnak és összesúgnak mögötte, hogy "ez is egy, olyan Internetes aberrált...

Nem bánom én, ha tájékoztatni akarnak, de legalább meséljék már el Mari néninek és Béla bácsinak, hogy
tulajdonképpen mi a f@sz*mról is van szó, mi az a kibaszott internet, mire használják, kik használják, és, hogy, hát urambocsá, hát bizony ilyesmi anyagok is előfordulnak rajta.
Persze nem úgy, hogy megnyomod a gombot és két másodperc múlva ott maszturbál a képernyőn egy 12 éves gyereklány.
Hogy ez csak akkor van, ha kifejezetten KERESED!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre a helyére kellene tenni a dolgokat, mert ez így, amit ezzel művelnek nem csupán gusztustalan, hanem egyenesen büntetendő is, szerintem. Engem ne pedofilozzanak le, a jó k*rv* annyukat!
Ha eszembe jut ennek a hülye picsa, szegény Stahl Juditnak a képe, ahogy műdöbbent, fontoskodó arccal belemondja a kamerába, hogy gyermekpornót találtak a magyar interneten, hát fejbe tudnám ... hányni...

Húúúú de mérges vagyok... azé kicsit má higgadtam aztán a durvább részeket kicsillagoztam inkább.


Kert Attila! Remélem büszkék vagytok magatokra.
empeg Creative Commons License 1999.02.26 0 0 202
Na végre itt volnék...



Attila rossz helyen kopogtat, itt nem kap támogatást a saját bőrének mentéséhez. Az ő szemszögéből nézve nem is bűnös, hiszen a megnyilvánulásai arra engednek következtetni, hogy szentül hisz az igazában. Nem veszi észre, hogy amivel ő vádol másokat (nem figyeli senki az általa felvetett tényeket) az pontosan rá igaz. (Egyébként pszichológiai jelenség az, hogy azzal védekezik az ember ami az ő jellemvonása)

A másik oldal viszont nem gyakorolt semmi empátiát és olyasmiket is a fejéhez vágtak amit azért nem érdemelt meg.

Tulajdonképpen hálás vagyok Attilának, mert nélküle nem biztos, hogy megcsodálhattam volna Csisztu didkóit :D

Mégis hibát követett el a TV2 (és ezt nem lehet cáfolni) amikor belepaszírozta az empegek létezését a köztudatba.

Az ennél bővebb összefoglalás véleményem szerint csak a tények görbítgetése lenne.

empeg
Apóca Creative Commons License 1999.02.26 0 0 201
Tényleg a pedofilia lett a téma! Attila. Gratulálunk.
Ha érdekel még egy két web oldal, szólj, s megírjuk.
Sok olyan oldal van, amelyik az átlagtól eltér. Keress, rengeteg a szado-mazo írás, s kép.
A pisi-kaki szex.
Az anál téma, tanácsokkal, képekkel. A beöntés szerepe.
Ha a böngésződ elindítod, minden napra találsz témát. De kit érdekel. Akit igen , megkeresi, akit nem , az elkerüli. Ennek megint mért kell hírértéket csinálni?
Sok-sok "jó" internettes témát kívánok.
Én lemondok előre a jogdíjról. Ugyse adnátok oda.
jégtörő Creative Commons License 1999.02.25 0 0 200
Kert Attila!!

Kérem intézkedjél a jogdíjam mielőbbi kifizetéséről.

Vasárnapi ötletemet hamar lenyúltátok.
Előzmény: jégtörő (103)
SebDani Creative Commons License 1999.02.25 0 0 199
Kedves Attila!

Nekem nem különül el az elsőként leadott riport a többi, "visszhangkommentáló" bejátszástól, lehet, hogy ettől van a félreértés.
Nekem úgy rémlik, hogy Béres Alexandra neve szerepelt valamelyik riportban (tévedek?), pedig ő nem szólalt meg. (Persze lehet, hogy tévedek, hiszen én csak egyszer láttam mindezeket, nem vettem fel videóra.)
Továbbá nekem úgy rémlik, amikor a múlt héten (hétközben) ismét visszatér(te)tek a témára a Tényekben, ott ült a Csisztu, és a végén ő mondta el a sporthíreket.

Üdvözlettel, SebDani
Előzmény: Kert Attila (198)
Kert Attila Creative Commons License 1999.02.24 0 0 198
Szevasztok,
én is úgy veszem észre, hogy kezd kifulladni a téma. Nem volt haszontalan, mert a kezdeti dühödt, anyázós, cikizős hangnem mintha változott volna. És én is sokat tanultam (az itteni szabályokról és egyebekről is). És mintha a végén többen vették volna a fáradtságot az érvelésre. Tökjó.
Egyébként azt hiszem, hogy megértettem, amit a fejemhez vágtatok és a konkrétumokra válaszoltam is. Az általános bírálatra nem.
Amúgy: ha van valakinek kedve szóban is folytatni (LEfolytatni) ezt a vitát, szívesen venném. Lehet, hogy kiderülne, nem is vagyunk olyan útálatosak (egymásnak). Ha valaki úgy gondolja, írjon, most adok még egy, személyes címet is: kerta@tv.hu. Szóval, ha valakit még érdekel az ügy, írjatok, én szívesen megszervezem.
SebDani: ha láttad a riportot, tudod, hogy név szerint SENKI nem volt említve, csak olyan, akit megszólaltattunk (illetve akiről egyikük beszélt). Zsuzsa a riport idején Amerikában volt (Dávid K., ne fírtassuk az eredményt), ezért csak telefonon tudattuk vele, hogy megy az anyag. Mivel nem szólalt meg, mi sem említettük külön, Egyébként ő is ki volt akadva, hogy megjelent a Mai Napban és megint rákerült a NET-re. (Ami tagadhatatlanul a riport következménye.) Viszont ő is tisztában van vele, hogy ezzel ez a botrány kifújt, nagyjából vége. És azzal is, hogy ha más vette volna elő, lehet, hogy mindannyian sokkal kellemetlenebbül jönnek ki belőle. (Előre szólok: ezzel nem akarom azt mondani, hogy szentek vagyunk.)
Ha igaz Cola-nak szól: bocs, nem úgy gondoltam, hogy Te személy szerint sértegettél, csak úgy az aztaltársaságból röpködtek a szitkok.
Szóval, azt hiszem ennyi, ha nincs tovább, szevasztok, lehet, hogy még találkozunk egy topicon, lehet, hogy békésebben.
Akit érdekel a vita, írjon.
Jó volt veletek...
Csá!
Előzmény: SebDani (194)
bcsi Creative Commons License 1999.02.24 0 0 197
Na azééé :)))))
Üdv
Előzmény: KoLa (189)
hzolee Creative Commons License 1999.02.24 0 0 196
vegigolvastam, kar hogy csak most vettem eszre.

offtopic, sorry:
KoLa: nem az ilyenek (punci nick) miatt mondta a kocsmat, szerintem.

Teljes mertekben egyetertek azokkal a dolgokkal, amik itt a szenzaciohajhasz ker.tv.k ellen elhangzottak, engem is zavar a reklam, a vegefocim levagasa, a ver+eroszak+kegyetlenseg mutogatasa, plusz az internetrol szolo *szandekosan* *ferditett* agymenesek... elsokezbol tudom, hogy amit pl szervkereskedelemrol harsognak, az fizikai es orvosi lehetetlenseg, errol sem mindenki tud, hogy ez igy van. ez is szandekos ferdites. Errol a ket temarol vannak ismereteim, es mindkettorol hazugasagokat olvasok/latok. Vajon a tobbi temaban megjeleno cikkek/riportok is ennyire igazak? En is a spektrumot, a national geographicot, a cartoon-t meg az eurosportot nezem, de inkabb az AV-t (playstation). :-)

DE (es itt jon az offtopic): K.A.nak a kocsmai tarsasagrol szolo hasonlatat szinten osztom. es itt a kocsma nem pejorative ertendo, barmilyen barati tarsasagot mondhatott volna, akik jol egyetertenek valamiben (latod, en is...), hangoztatjak hogy ilyen meg olyan demokratikusak meg szabadelvuek meg nemt'ommilyenek, aztan az ellenvelemennyel birot meg szetszaggatjak es megeszik vacsorara. Marmint az ilyen tarsasagok, amilyeneket emlitett. Nem mondom hogy a T. Tasztal teljesen ilyen, mert 1-2 topicpan mar en is hozzaszoltam 1-2-t, de epp csak azert ilyen keveset, mert amiota olvasgatom (2-3 honapja naponta 2-3 topicot *vegig*), idonkent bennem is hasonlo kep alakult ki. Ezzel nem szeretnek senkit megbantani, komolyan. IMHO (!) (ezt utalom leirni) szuklatokoruseg nem eszrevenni ezt. Amit ezert most kapok azt meg vallalom :-)

off off:
a temaban meg csak annyit tennek hozza, hogy nem az a baj, hogy normalisabb embereknek (magamat pl annak tartom, meg azokat is akik megtalalnak egy ilyen forumot es irnak bele) ilyen musorokat (akar vegyuk a fokuszt, az eletveszelybent, akar a primitiv Csiz-t (kisgyerek bebassza a fejet, kozonseg rohog), vagy a nyomtatott tarsaikat, hadd ne soroljam) probalnak beadni. Mert mit csinalsz: elkapcsolod, vagy alszol inkabb. De a tulnyomo tobbseg nem az interneten vagy mashol kulturaltan vagy nem ugy vitazo emberekbol kerul ki, a tobbseg rettento buta meg szinvonaltalan, kulonben ezek az ujsagok es musorok nem is letezhetnenek :-( ! Es az a baj, hogy ezek az emberek fogekonyak azokra a dolgokra amit ezeken a mediumokon keresztul kapnak, es el is hiszik! Ti nem, en nem, de ok igen, es igy lehet oket befolyasolni. A tobbseget. Nem szornyu? Engem nem sert pl, ha baromsagokat olvasok a netrol, mert tudom hogy nem ugy van. Jot rohogok magamban es sajnalkozom az irojan. De a 10-bol 8 millio beveszi, hogy ez az erkolcsi ferto, aztan nepszavazast tartanak es betiltjak a neccet :-). Ugyanez tortenhet mas temaban is. hm?
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.24 0 0 195
off on

KoLa, én egyáltalán nem mozgok itt olyan (ha elismerném, jönne neduddgi és helyretenne...) otthonosan, csak a füleimet pörgetem össze-vissza. ))
Ha máshol meglátsz, akkor pedig ne tartsd vissza magad, csak nyugodtan essél nekem, ha akarsz. :)
Ígérem, én nem foglak bántani (remélem...). És a véleményedet természetesen én is tiszteletben tartom.

off off
Előzmény: KoLa (193)
SebDani Creative Commons License 1999.02.24 0 0 194
Kedves Kert Attila!

Remélem, még időnként bekukucskálsz ebbe a topikba!

Én szívesen hallanék arról, hogy Csisztu Zsuzsa hogyan reagált a felvételre és a riportra! Az Ő neve miért nem került elő sem a riport alatt, sem a felvezetőben, sem utána?
Ő talán nem járult hozzá? Pedig (akár hozzájárult, akár nem) a riport hatására a fél(?) net őt (is) kukkolja az azóta létrejött oldalon.
Hol maradt az objektivitás? A Tényekből kimaradtak a tények? :-)

Üdvözlettel, SebDani
KoLa Creative Commons License 1999.02.24 0 0 193
OFF (sorry)
Nyuszika, tudomásul vettem, hogy Neked ez a véleményed, és punktum!! ;-)Természetesen tiszteletben tartom, remélve, hogy Te is hasonlóképpen viszonyulsz az én véleményemhez...
Olyasmit remélni sem mertem (nem is kértem), hogy bocsánatot kérj, csak megemlítettem, hogy az akaratodon kívüli bántás is bántás.
Mert látom, Te már igencsak otthonosan-belakottan mozogsz itt mint veterán törzsvendég, igérem, ha más topicban netán összefutunk, igyekszem majd nagyon visszafogottan, és tisztelettudóan viselkedni. Rendben?
ON
Előzmény: kockasfulunyul (192)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.02.24 0 0 192
APÓCA, ezt megbeszéljük.

KoLa, én sem kívánom tovább húzni itt az időt, ami a véleményem volt, elmondtam, ahhoz tartom magam. És nem kívánok bocsánatot kérni amiatt, mert esetleg megbántottalak. Ez az én véleményem, sajnálom, ha nem tetszik, de nem fogom megváltoztatni.)
KoLa Creative Commons License 1999.02.24 0 0 191
ZULLU, köszönöm támogatásodat, pontosan így gondolom én is, ahogy leírtad.
Most, hogy többen is megfogalmaztuk már ugyanazt, talán van remény rá, hogy Attila végre megérti miről is van szó, és nem csak azt ismételgeti folyton-folyvást, hogy a lányoktól engedélyt kapott...

Bye, KoLa
Előzmény: ZULLU (183)
KoLa Creative Commons License 1999.02.24 0 0 190
Na, az ilyenek miatt hasonlított minket az Attila egy kocsmai törzsközönséghez...:-((
Előzmény: punciska (186)
KoLa Creative Commons License 1999.02.24 0 0 189
:-))))) Hali, bcsi..
Még a végén megkedvellek...;-)))
Előzmény: bcsi (182)
punciska Creative Commons License 1999.02.24 0 0 188
Szólj hozzá! Hogy mik vannak. De így sem rossz ez a név.
jégtörő Creative Commons License 1999.02.24 0 0 187
Mi van? Puncika néven nem anyakönyveztek ezek a szőrösszivűek?
Előzmény: punciska (186)
punciska Creative Commons License 1999.02.24 0 0 186
Végre egy jó topic. Engem videózhattok.
Apóca Creative Commons License 1999.02.24 0 0 185
Kockásfülü! Mielőtt elindulsz reggel, add oda légyszi a kazettát! Dobd be a melóhelyemre, én is megnézném. Nem wagyok beteg, csak kiváncsi. Estére leteszem a lábtörlőd alá. Köszi: Apóca

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!